Werkwijze

Hoe gaat het bestellen van geboortekaartjes in zijn werk?

Het doen van een bestelling is helemaal niet ingewikkeld. Lees onderstaande 4 stappen even rustig door en het gaat helemaal lukken! 🙂

 

1. Doorgeven van jullie wensen

Het laten maken van een geboortekaartje door mij begint met het vrijblijvend doorgeven van jullie wensen en de tekst die op het kaartje mag komen. Via email (mariekecoenen@outlook.com) of het  contactformulier kun je de volgende gegevens aan mij doorgeven:

welk kaartje je wil bestellen? Als je nog niet weet welk geslacht het kindje heeft kun je ook twee verschillende kaartjes kiezen.

hoeveel kaartjes je zou willen bestellen?

-de gewenste tekst en gegevens die jullie op het kaartje willen, zoals namen, adres, etc. Uiteraard zijn datum-gewicht-lengte voorlopig onbekend.

-wanneer is de geboorte ongeveer uitgerekend?

Ik zal jullie berichtje zo snel mogelijk antwoorden, meestal dezelfde dag nog.

 

2. Digitaal voorbeeldje

Ik zorg dat jullie gegevens op de gekozen kaart worden vormgegeven. Ik stuur jullie dan een digitaal voorbeeldje via de email. Je kunt dan bekijken of alle tekst naar jullie wens is geplaatst. Zo niet, dan veranderen we nog wat. Dit is nog steeds een vrijblijvende service.

 

3. Proefdruk, Enveloppen en Factuur

Na goedkeuring van het digitale voorbeeldje maken we de bestelling definitief.

Het definitieve aantal kaartjes geven jullie nu aan mij door. Ik zal daarna de gratis proefdruk van het geboortekaartje bestellen. Één proefdruk is gratis. De tweede proef kost €5. Aan de hand van de proefdruk kunnen jullie zien hoe het geboortekaartje er in het echt uitziet…

De enveloppen stuur ik samen met de proefdruk mee, zodat je die van te voren al kunt schrijven.

Nadat jullie de proefdruk en enveloppen hebben ontvangen, stuur ik de factuur  via de email.

 

4. Geboorte

Nadat jullie de drukproef hebben goedgekeurd, wachten we tot jullie kindje is geboren.

Breng mij via een sms bericht +31 (0)6 45 79 45 39 op de hoogte van de geboorte van jullie baby. Vermeld hierbij de laatste aanvullende gegevens, zoals naam, datum, gewicht, lengte(let hierbij goed op dat er geen foutjes in staan, een aanvullende email mag ook). De bestelling gaat dezelfde of de volgende werkdag naar jullie op de post. Bij het doorgeven van de gegevens vóór 10.30u gaat de bestelling meestal dezelfde werkdag nog op de post, anders wordt het de volgende dag. Zodra de geboortekaartjes zijn gepost, gelden de leveringsvoorwaarden van Post NL.

(Wanneer je toch graag een laatste controle wilt doen, stuur ik uiteraard een nieuw digitaal voorbeeld en plaats ik -na goedkeuring- de gewenste bestelling bij de drukkerij)

Heb je nog vragen? Mail mij voor meer informatie: mariekecoenen@outlook.com

Of vul het contactformulier in.

Advertenties

2 gedachten over “Werkwijze

 1. hallo marieke,
  wij hebben interesse in je kaartjes. het gaat om een geboortekaartje voor een meisje (4 jan uitgerekend). we zouden het leuk vinden als het een wintersfeer kan krijgen met onze hond erin verwerkt (zwarte langharige herder).
  kun je zoiets maken? wat zijn de kosten?

  • Hoi Lobke,
   Dank voor je berichtje! Wat leuk om te horen dat jullie interesse hebben om een kaartje door mij te laten tekenen. Helaas moet ik jullie een beetje teleurstellen, want op dit moment kan ik geen kaartjes-op-maat verzorgen. Misschien dat er een kaartje uit mijn vaste collectie wel past? (Bijvoorbeeld het kaartje ‘Lena’) Sowieso ter info: De prijs van een geheel eigen ontwerp laten maken is €295 (dan zijn de kosten van de drukker ca. €100 nog niet meegerekend) Ik zal jullie ook nog even een mailtje sturen, mocht dit berichtje niet bij jullie aankomen… Groetjes Marieke
   Groetjes Marieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s