Levertijd

LEVERTIJD

Doorgaans maak ik al een tijdje vóór de geboorte een digitaal voorbeeld van het gewenste geboortekaartje. Dat kunnen een paar maanden eerder zijn, maar een weekje van te voren kan ook. Dan staat alles eigenlijk al klaar. De enveloppen ontvang je dan ook al van te voren.

Na de geboorte mail en/of sms je mij de laatste gegevens door. Ik maak de kaartjes dan compleet en stuur de bestanden naar de drukker. De geboortekaartjes worden dan diezelfde werkdag, óf de volgende werkdag gedrukt en naar jullie verzonden met Post NL. Meestal komt het pakketje met kaartjes de dag na verzending aan.

In het weekeind ben ik wel bereikbaar, maar is de drukkerij gesloten. Vrijdagmiddag wordt er niet meer gedrukt.

Als je de geboortegegevens vóór 10.30u doorgeeft is de kans het grootst dat de kaartjes dezelfde werkdag nog gedrukt zullen worden.

 

Spoedbestellingen zijn ook mogelijk, maar de snelheid is afhankelijk van mijn werkzaamheden die dag. Dus stel dat je nog geen voorbeeldje had laten maken, maar jullie kindje is al geboren, dan ga ik zo snel mogelijk aan de slag. Meestal kunnen de kaartjes de volgende dag al gedrukt worden.

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s